entresol

Utöka din lageryta med entresol

Utöka din lageryta med entresol

Har du för lite golvyta men rejält högt i taket? Då kan du utöka din yta genom att montera en entresol, som är en slags extra våning eller en väldigt stor balkong. Det är en yta som är lika stark och tålig som ditt vanliga golv, och därför kan du lätt lagra allt som du kan lagra på dina andra våningar. Ett mycket bra sätt att kunna få en våning till, även om den inte sträcker sig hela vägen mellan alla väggar. Utan lämnar lite luft och sikt till nedervåningen.

Det här har blivit en mycket populär lösning för dig som arbetar inom ett företag. Du kanske har en restaurang, en butik, ett lager eller någon typ av tillverkning. Vad du än arbetar med så kan du dra nytta av de extra ytorna. Och det är dessutom ytor som du inte betalar något extra för, eftersom du endast betalar för de kvadratmeter som din lokal, eller byggnad, har. Därför har det blivit en lösning som är användbar inom ett flertal olika områden.

 

Hjälp med byggnation

Är du expert på att bygga entresolplan? Inte? Då är det klokt att anlita proffs för att montera din entresol. Den typen av proffs som vet hur produkten ska monteras, och som inte missar något avgörande som kan få din entresol att rasa. Stabilt och ordentligt ska det vara. Så att du kan känna dig trygg och stolt varje gång du ser din nya investering. En situation där du inte kan förstå varför du inte har provat en entresol förut.

Men tänk efter noga innan du beställer och börjar montera din entresol. Det kan vara en god idé att ta hjälp med planeringen, och till monteringen, av din entresol. Precis som med andra konstruktioner så är det viktigt att du har full koll på allt som gäller inom projektet.