Hotell

Spara tid i livspusslets era

Spara tid i livspusslets era

Man får ta och strida för sin rätt att ta det lugnt här i livet. I varje fall i dagens moderna era då vi verkar jobba som aldrig förr och alltid är tillgängliga. Mobilen plingar till i tid och otid och det kan vara svårt att koppla av – även när det är helg och man är hemma.

Som sagt: Att varva ned är ett aktivt val som vi måste göra i dagens samhälle.

Speciellt om vi bor i storstäderna där det ofta tar lång tid att ta sig till och från jobbet. Framför allt i Stockholm, och extra framför allt när det är riktig vinter. Hela staden bara brakar ihop och slutar fungera när snön vräker ned. Eller den behöver nästan inte ens vräka ned för att huvudstaden ska slås ut.
Alla som tidsmässigt har fått resan hem fördubblad (i bästa fall) på grund av inställd kollektivtrafik vet vad det handlar om. 

Därför är det kanske inte överraskande att Stockholm numera faktiskt har fler som flyttar ut än som flyttar in. Framför allt verkar det vara barnfamiljer som lämnar staden. Det berömda livspusslet är helt enkelt svårt att få ihop.

Har man möjligheten är det ett klokt val att se sig omkring in Sverige. Varför inte ta en resa norrut och kolla in vad man kan få där? 

Ta till exempel en stad som Gävle.
Här är du ändå nära Stockholm och Mellansverige men får mer för pengarna. Passa på att ta in en helg på hotel i Gävle och se dig omkring med din käresta.
Kanske kommer ni att upptäcka att livet som ni alltid har drömt om faktiskt väntar här. Här finns närheten till naturen och ni kommer definitivt att spara in på tiden som det tar mellan jobbet och hemmet.

Den fina julbocken får ni ju på köpet.