farmartjanst

Söker du efter nya resurser?

Söker du efter nya resurser?

Är du fastighetsägare eller kanske helt enkelt en privatperson som gillar att ha ordning och reda omkring dig? Alla som äger en fastighet gör klokt i att anlita hjälp med fastighetsskötsel. På så vis har du det alltid snyggt och välskött omkring dig och kan tänka på annat. Det är bevisat att vi mår bra av skönhet. Och en välskött fastighet ger dig ro i själen och gör att du kan uppleva stolthet och må bra. En väl värd investering med andra ord. Oavsett om det är en privat fastighet, en bostadsrättsförening eller för offentlig sektor kan du ta hjälp av leverantörer som exempelvis Farmartjänst.

 

Både byggnader och mark

I tjänsten fastighetsskötsel ingår allt som har med byggnader och mark på en fastighet att göra. Det kan handla om att huset behöver målas om, eller lagas, eller att rabatterna behöver nya växter och ska vattnas för att må braEntreprenörer som bokas via Farmartjänst har god lokalkännedom och kan utföra alla typer av jobb du behöver hjälp med. Under sommaren kanske du vill bygga en ny altan eller pergola för att kunna njuta optimalt av sommarvädret. När denna är byggd vill du ha hjälp med lämpliga växter i och omkring bygget, vilket ingår i uppdraget Fastighetsskötsel i Varberg.

 

 

Äger du en stor fastighet

Om du som privatperson äger en stor fastighet är det inte alltid lätt att mäkta med all fastighetsskötsel själv. Att köpa in tjänster för att klippa gräs, kratta löv och grus är toppen. Du kan även anlita någon för att beskära träd och buskar, reparera delar av byggnaderna och liknande. Kanske behöver du hjälp att placera ut alla uppsättningar av utemöbler på våren. Att olja och ta hand om dessa och sedan ställa undan dem på hösten. Även sådant kan olika entreprenörer i en sammanslutning som till exempel Farmartjänst hjälpa dig med.