LED lysrör

LED lysrör är bra belysning för såväl arbetsplats som hem

LED lysrör är bra belysning för såväl arbetsplats som hem

Lysrör är en ljuskälla som kan ge bra belysning både i hemmet och på arbetsplatsen. De sprider ljuset väldigt bra över stora ytor vilket gör att man kommer långt med endast en armatur. Idag kan man hitta lysrör med både kallt och varmt sken samt de som kan dimmas för en flexibel belysning. Lysrör kan därmed vara så mycket mer än den skarpa och kalla belysning som många förknippar dem med. 

Lysrör på arbetsplatsen lägger den bästa grunden 

Lysrör kan som sagt sprida ljus väldigt bra över en stor yta jämfört med andra ljuskällor, vilket gör den optimal på en arbetsplats där det ofta handlar om stora lokaler. Använd lysrör för god allmänbelysning och komplettera med skrivbordslampor eller dylikt för att ge extra bra arbetsbelysning för varje enskild arbetare. Allmänbelysningen ger då en bra grund och sedan kan varje person ställa in lampan vid arbetsplatsen för optimal och individanpassad belysning. 

Lysrör kan även vara användbara i hemmet

Det kan kanske kännas ocharmigt med lysrör i hallen eller taket i köket, men lysrör kan göra sig väldigt bra även i hemmet om de får rätt placering. Under köksskåpen kan de ge ett väldigt skarpt och bra ljus som är perfekt vid matlagning och bakning. Lysrör kan även göra sig väldigt bra i ett badrum eller en skrubb eftersom dessa utrymmen sällan har stora fönster (om ens ett litet) och kräver därmed kraftfullare belysning. 

Allt som krävs för att kunna installera hållbar belysning 

Genom att använda sig av LED lysrör så får man belysning som håller väldigt länge samt kräver väldigt lite energi.  På ledmegastore.se finns LED lysrör i en mängd olika storlekar, längder och modeller. I deras breda sortiment finner man dessutom annat som man kan tänkas behöva för att installera sina LED lysrör. Allt från olika sorters lysrörsarmaturer till kablar, socklar och strömbrytare med mera.