tandläkare

Vilken andedräkt bjuder du på din tandläkare i Järfälla?

Vilken andedräkt bjuder du på din tandläkare i Järfälla?

Ibland kan man fråga sig hur tandläkare står ut med sitt jobb. För helt ärligt, hur stor andel av de människor som går till tandläkaren sköter verkligen sin munhygien prickfritt? Troligtvis inte supermånga, eftersom det då skulle finnas en väldigt liten efterfrågan på tandläkare. Vilket det naturligtvis inte gör. Det finns hur många som helst, till exempel en sådan här tandläkare i Järfälla: https://www.xn--tandlkarejrflla-4kbfc.com/ 

Tandläkarna i Järfälla som på andra orter måste ha fått känna doften av så fruktansvärt många, och illaluktande, andedräkter. Människor med matrester från flera veckor tillbaka som fortfarande sitter kvar i tänderna. Som inte gjort rent mellan tänderna eller sköljt med munskölj på flera månader. Folk som i allmänhet helt enkelt inte tar hand om sin munhygien på ett sätt som drabbar dess omgivning, och dess tandläkare, med en vidrig stank ur munnen. 

 

För tandläkarens skull

Troligtvis har tandläkarna blivit så vana att de helt enkelt blivit immuna mot dålig andedräkt. Eller så smetar de sådant där tigerbalsam under näsan innan klienten sätter sig i patientstolen för att minska doftintrycken. Oavsett vilket så är det bara att imponeras att de står pall.  

Det är nog inte många som sköter om sin tandhygien så som de kanske borde göra egentligen. Det är lätt att börja slarva, och det är också slarvet som föranleder fler besök just hos tandläkaren. 

Så, till nästa gång du har en rutinkontroll bokad hos din tandläkare kan du väl se till att hålla din andedräkt frisk. För tandläkarens skull. Så att din tandläkare åtminstone vid ett tillfälle slipper konfronteras med en stigande odör ur patientens mun så fort hen böjer sig över dess ansikte för att skrapa bort tandsten. Det kan knappast vara för mycket begärt att stå ut med sådan stank dag ut och dag in. Inte ens om du jobbar som tandläkare.