Air Wick

Väldoftande produkter från Air Wick tillför mycket till hemmets atmosfär

Väldoftande produkter från Air Wick tillför mycket till hemmets atmosfär

Ett väldoftande hem är något som de allra flesta strävar efter att uppnå och det finns många produkter som kan hjälpa till på vägen. Till exempel så finns det doftsprayer som snabbt kan fylla ett utrymme med önskad arom och dispensers som med jämna mellanrum ger ifrån sig härlig doft. Det är dock inte alla som tycker om att använda sig av sprayer i sitt hem och hellre vill ha en lite mer subtil doft som bara finns där i bakgrunden. Då kan doftpinnar och doftljus från Air Wick vara ett riktigt bra alternativ.

Design och vällukt från doftpinnar

Doftpinnar fungerar genom att man placerar pinnar (ofta gjorda i trä eller dylikt) i en behållare som innehåller en doftolja. Genom att pinnarna suger åt sig oljan så sprids doften i området där man placerat dem. Önskar man en lite intensivare doft så kan man vända på pinnarna så att den våta sidan kommer uppåt. Förutom att doftpinnar sprider en trevlig doft runtomkring sig så har de i regel också väldigt tilltalande design vilket gör att de även kan användas som en inredningsdetalj.

Skapa stämning med doftljus

Doftljus är också en produkt som sprider en svag arom runtomkring sig. Även då de inte är tända så kan man ana en härlig doft i deras närhet, men det är framförallt när man tänder dem som de verkligen sprider sin arom. Förutom att doftljusen, precis som doftpinnarna, oftast har en snygg design så skapar de även en väldigt mysig atmosfär. 

Var hittar man dessa produkter?

Vill man köpa väldoftande produkter från Air Wick till förmånliga priser så kan man vända sig till Coolpriser. De har ett brett sortiment av luftfräschare för hela hemmet och man hittar såklart doftpinnar och doftljus från Air Wick i deras utbud. Med smidiga leveranser så kan man snabbt få hem sina väldoftande produkter och därmed även en underbart väldoftande bostad.