blommor

Underbar blombutik i Järfälla

Underbar blombutik i Järfälla

editorial

En blomma kan faktiskt säga mer än tusen ord. Det kan förmedla så mycket och skänka såväl glädje som tröst i svåra stunder i livet. Blommor är oerhört vackra och brukar vara en uppskattad gåva. När man ska köpa blommor, oavsett tillfälle brukar det vara skönt att vända sig till en butik som både har ett gediget utbud och som kunskap, samtidigt som det finns en god kundservice. När man ska köpa blommor är det inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa och då brukar det kännas bra om man får lite tips på vägen.

Blommor i Järfälla är en butik med mycket kunskap och ett stort engagemang för både kunder och växter. Här skapas buketter och arrangemang med en stor dos passion och kreativitet.

 

blommor

Blombutik i Järfälla 

Hos butiken i Järfälla finns ett stort sortiment av kvalitativa växter och snittblommor. Här kan de skapa såväl arrangemang inför en begravning som att skapa vackra brudbuketter.

Hit kan man också gå när man ska köpa en födelsedagsbukett eller helt enkelt vill ha lite blommor på bordet själv i form av en helgbukett. Härifrån kan man också skicka blommor via blommogram, vilket gör att du ändå kan lämna en vacker hälsning till någon som bor långt bort. Butiken i Kallhäll har funnits ända sedan 1950-talet, vilket verkligen ger dem en historia att stoltsera med. Att en butik funnits så länge på marknaden tycker jag visar arr de verkligen kan sin sak.

Här jobbar florister med stor kunskap om blommor och växter, som de gärna delar med sig av till sina kunder. Att de också har ett stort utbud gör butiken till ett givet val om man bor i närheten av Järfälla. Hit kan man också ta vänner eller kollegor och tillsammans med en florist lära sig att skapa en bukett.