stretch jeans

Stretchiga jeans för alla

Stretchiga jeans för alla

Damjeans har länge innehållit ett stretchigt material. Kanske har det att göra med att dambyxan traditionellt sett haft en snävare passform än herrbyxan. Men under de senaste åren har det även blivit modernt att killar har en något mer åtsittande modell. Det är inte jättebekvämt att ha åtsittande byxor i vanligt jeansmaterial. Byxorna sitter åt, skaver och är obekväma att röra sig i. Därför har stretchjeans blivit modernt även för killar. Det innebär att även killar kan ha bekväma slim fit jeans. I och med att jeansen innehåller ett stretchigt material går det att göra modellen mer snäv då det möjliggör att du kan gå, sitta och röra dig i dina byxor utan att det sitter åt.

 

 

Hitta din unika stil

 

Jeansen har varit modernt sedan iallafall 50-talet även om jeansen kom till betydligt tidigare än så. Men det är ett material som aldrig tycks gå ur tiden. Något som däremot förändrats genom åren är både passform och längd. Men modet kan även variera när det kommer till färg och slitningar. Det innebär också att varje stil har ett unikt uttryck. Det har ju till och med blivit populärt att butiker återskapar gamla modeller och säljer som vintage. Så när du väljer jeans handlar det om att välja vilket uttryck du vill ge. Vem du vill vara helt enkelt och vilken som är din unika stil.

 

Olika jeansmodeller

 

Nästan alla moderna jeansmodeller går att hitta med stretch i. Så om du vet vilken stil du tycker om men vill ha något bekvämt är det helt enkelt bland stretchjeansen du borde leta. För att hitta ett stort utbud stretch jeans klicka här https://www.2trendy.se. De har jeans i många olika tvättar, passform och stil. Oavsett om du vill ge ett ungdomligt eller vuxet uttryck kommer du hitta något som känns rätt för just dig.