skicka paket

Skicka paket enkelt och billigt

Skicka paket enkelt och billigt

När du ska skicka paket finns det en hel del pengar att spara genom att jämföra priser och fraktbolag, men vem orkar surfa runt och lägga en massa tid på det? Det gör vi, så slipper du! Det tar tid att ta reda på vad de olika bolagen debiterar, tid som du istället skulle kunna lägga på roligare saker.

Hos Billigtpaket.se kan du snabbt och enkelt jämföra priser på fraktkostnader och leveranstider hos olika fraktbolag, och få fram den bästa lösningen för just dig. Med vår användarvänliga priskalkylator kan du kontrollera priset för din försändelse och därefter välja det pris och den leveranstid som passar dig bäst. Allt du behöver göra är att fylla i till- och fråndestination samt paketets storlek och vikt, så får du 3 prisalternativ att välja bland (ekonomi, standard och express) beroende på hur snabbt du vill ha ditt paket levererat.

Du väljer själv vilken variant som passar dig, den supersnabba expressvarianten, den allra billigaste ekonomivarianten eller den mest populära standardvarianten där priset är bra samtidigt som paketet hämtas hos dig och lämnas hos kunden. Priserna inkluderar en försäkring av hela försändelsen med ett värde på upp till 500 kr. 

När du har bokat och beställt en avhämtning får du en faktura via e-post, samt adressetikett till paketet. Våra chaufförer kommer sedan och hämtar försändelsen på en avtalad tid. Har du behov av att skicka 10 eller fler paket är det möjligt att importera en CSV-fil. Kontakta oss i så fall för närmare information. 

Vi hjälper dig att få ditt paket levererat vart du vill i världen, och vår leveranstid är 1 arbetsdag inom Sverige, 1-4 dagar till Europa och 2-5 dagar till resten av världen (något mer till vissa länder).

Vi arbetar kontinuerligt på att förbättra vår service, kundsupport och användarvänlighet och vad kunderna tycker om detta kan du läsa om på Trustpilot, där vi ligger i Top 1 i fraktkategorin.