Air Wick

Skapa en väldoftande oas med produkter från Air Wick

Skapa en väldoftande oas med produkter från Air Wick

Med produkter som doftar underbart är det lätt att skapa en trivsam och härlig atmosfär i sitt hem. Air Wick är ett företag som tillverkar just sådana produkter, som ska fylla våra hem med väldoft och göra dem extra inbjudande. De har mängder av olika aromer i sitt sortiment som doftar allt från nytvättade lakan till blommor och frukter. Det finns dessutom olika sorters produkter som kan sprida dessa härliga dofter, vare sig man bara vill att de ska ligga subtilt i bakgrunden eller om man vill mötas av en tydlig doft direkt då man stiger innanför dörren.

Badrummet blir så mycket trevligare med väldoft

I ett badrum kan det dofta väldigt mycket, dessvärre inte bara behagliga lukter. Genom att sätta in en automatisk dispenser eller ett doftbock så kan man alltid stiga in och känna en trevlig doft i rummet. Skapa även din alldeles egna oas genom att tända några doftljus nästa gång det är dags för ett bad, det skapar en extra mysig stämning. Använder man sig till exempel av doftljus som luktar lavendel så kan det bli extra lätt att koppla av, eller varför inte lite uppiggande citrusaromer!?

Gör hallen extra välkomnande med härliga dofter

Hallen är det första man möts av i ett hem och den kan därmed ha stor påverkan på känslan man får när man stiger in i bostaden. Vare sig man är en gäst på besök eller om man kommer hem till sin egna bostad så är det alltid trevligt att stiga in i en hall som känns välkomnande och trevlig. Med dekorativa doftpinnar på hallmöbeln eller en automatisk luftfräschare kan man skapa en riktigt trevlig atomsfär som känns direkt när man kliver in i bostaden. 

Vill man köpa Air Wick produkter till riktigt bra pris så kan man gå in på coolpriser.se, där finner man allt som behövs för att skapa sin alldeles egna väldoftande oas i hemmet.