sexleksaker

Sexleksaker ger dig och din partner ny inspiration

Sexleksaker ger dig och din partner ny inspiration

Att vara i ett lyckligt, långsiktigt förhållande för med sig många fina saker. Du och din partner får tillfälle att möta bra och dåliga dagar tillsammans, och därigenom lär ni verkligen känna varandra på djupet. Även när det gäller sexlivet kan ni – efter den där första lite fumliga och osäkra perioden – lära känna varandras kroppar väl, och hitta de punkter som är mest upphetsande att stimulera. Men, som många av oss nog kan relatera till, kan sexet efter en tid börja kännas rutinmässigt och repetitivt. Ni har hittat ett recept som fungerar, och håller er av bekvämlighet fast i det.

 

Accessoarer till dominanslekar

Ett spännande sätt att hitta tillbaka till den där pirriga upphetsningen ni upplevde i början av er relation, är att prova sexleksaker tillsammans. Kanske finns det redan element av lekfull dominans i ert sexliv. Varför då inte prova att introducera en piska i leken? En floggerpiska med fransar kan till exempel användas för att först sensuellt kittla din partner och sedan utdela snärtande piskrapp. Om ni är redo för nästa nivå kan ni istället söka er till bondageleksaker som handbojor, rep och olika typer av klämmor.

 

 

Skicka en vibration till din partner

En favorit bland parleksaker är vibratorer, och det senaste inom den här kategorin är vibratorer som kan styras av din partner och användas på håll. Det här är ett lekfullt sätt att stimulera din partner när hen som minst anar det. För kvinnor finns speciellt utformade klitorisvibratorer att lägga in i trosan, och för män finns ringar som träs på penisen och därutöver fungerar på samma sätt. Överraska din partner när hen är ute på språng, och stimulera fantasier om vad ni kan göra tillsammans nästa gång ni ses. Om du vill fortsätta läsa och hitta mer inspiration för hur du kan förbättra ditt sexliv, besök Lovebuddys hemsida.