pumpservice - pumpar Borås

Pumpar till industrin i Borås

Pumpar till industrin i Borås

Det är inte alla som kommer i kontakt med en pump av större modell någon gång i sitt liv. Vanligast är att man använder sig av cykelpumpar, fotbollspumpar, bilpumpar och andra mindre luftpumpar, förutom de som finns i pooler. Men för de som arbetar inom produktion och industri är pumpar i Borås ett måste för att driften ska flyta på smidigt och ekonomiskt. Det är en slags pumpar som används för att driva fram ett flöde i ett jämnt tempo. Ett flöde som kan bestå av olika typer av vätskor, eller gaser.

 

Produkter och service

Eftersom pumpar till produktion och industri är mer komplicerade så brukar man sälja dem tillsammans med ett paket som också innebär att man som kund får vissa tjänster. Dessa tjänster innebär att man kan få hjälp att först och främst välja rätt pump och rätt antal pumpar för att optimera sin process. Man får också en installation och efterföljande service och reparationer. Men man kan också få hjälp under tiden efter köpet med att återkommande se över sin process för att se ifall något behöver förändras. Det kan bero på att man ändrat sin process på något sätt, eller att det kommit nya modeller av pumpar som kan passa bättre.

 

Ett gott säljargument

För företag som arbetar med försäljning av pumpar och pumpservice är det ett mycket värdefullt och bra säljargument att kunden får hela paketet med produkt och tjänster. Det innebär en stor trygghet för en kund som innebär att man gärna betalar extra för att få någon som kan de pumpar som man använder. Skulle man istället köpa pumpen av en helt annan firma så blir det två helt fristående produkter/tjänster som man köper. Det kan då bli så att man själv måste beställa tjänsterna när de behövs, något som ofta glöms bort.