magasinering

Pausa hemmet och åk iväg

Pausa hemmet och åk iväg

Livet är för kort för att bara spenderas med att göra sådant som inte får ditt hjärta att dansa och sjunga. Visst, det kommer alltid finnas delar av livet som känns tunga och sega, men överlag så ska ju livet faktiskt kännas som en fantastisk upplevelse.

Om du inte känner att det är på detta sätt så kan det vara dags att reflektera lite över vad det är som inte riktigt stämmer. Ofta kan man i denna process få fler frågor än svar, vilket inte gör en klokare. 
Ibland kan det därför vara en bra idé att helt enkelt bryta upp med sin vardag för att se var det är skon klämmer. 

Börja enkelt med att helt enkelt göra saker i din hemstad, sådant som du vanligtvis kanske inte gör. Många saker behöver inte kosta något. Som att vandra i skogen eller gå till biblioteket. Sådana här små saker kanske inte skakar om din värld, men de kan öppna upp den för nya insikter.

Nästa steg kan vara att gå med i någon förening som sysslar med något som du tycker är intressant. Eller kanske resa till en stad som du aldrig har besökt förut. Stanna en natt på hotell och unna dig lite omväxling.

Kanske börjar du snart resa internationellt och inser att det du faktiskt helst av allt vill göra just nu är att bo utomlands. Vi svenskar talar ju överlag bra svenska så det finns många länder att välja mellan där tröskeln inte blir för hög.
Eller så vill du faktiskt kanske lära dig ett nytt språk och åter till ett land där du inte kan ett enda ord av det lokala tungomålet.

I dessa lägen är det skönt att säga upp lägenheten och stoppa in sina prylar på storage i Uppsala. Det blir billigare än att betala hyra hemma och du vet att allt är säkert hos FlyttHarry.