utan socker

Nyttig sylt utan socker från Europas ledande producent

Nyttig sylt utan socker från Europas ledande producent

editorial

Easis är ett företag som tar fram och säljer livsmedel utan tillsatt socker vilket är väldigt populärt i dagens samhälle. Man kan se det som att göra hela samhället en tjänst då man tillgodoser befolkningen med sockerfria livsmedel när en stor del av befolkningen får i sig alldeles för mycket socker än vad som är nyttigt. Vi äter flera gånger per dag och får i oss socker under hela dagen vilket varken är bra för tänderna eller vikten. Nu finns det väldigt fina produkter helt utan socker att inhandla från Easis.

Produktutbudet håller högsta klass.

Easis är ledande i Europa i branschen och det skvallrar om att utbudet bland deras livsmedel är något alldeles extra. I deras kategori Marmelader och Sylt finner vi massor av härlig sylt utan socker som passar helt perfekt som substitut till en vanlig sylt som är fullproppad med socker. Alla de klassiska smakerna finns som sylt utan socker hos Easis och även marmeladutbudet är välfyllt.

utan socker

Easis övriga utbud bland livsmedel och produkter är lika imponerande och här finns allt som choklad, karameller, chips, gröt, såser, frukostprodukter, småkakor, kosttillskott och mycket mer. Det går utmärkt att handla dessa varor direkt från Easis hemsida och där finns det ett härligt utbud av helt sockerfria produkter. Man betalar alltid samma fraktkostnad oavsett hut mycket man beställer och leveranstiden är endast 3 till 5 dagar.

Livsmedel från Easis går att finna i de allra flesta livsmedelsbutiker och även i ett stort antal webbutiker så det är aldrig svårt eller krångligt att börja äta sockerfritt samtidigt som man får njuta av den goda smaken. Så, om du är en av väldigt många som känner att det är dags att byta livsstil till ett mer hälsosamt sätt att äta så kan det vara en mycket bra idé att börja med Easis produkter då det är ett väldigt bra val.