avloppsstopp

När avloppsstopp i Brålanda innebär katastrof

När avloppsstopp i Brålanda innebär katastrof

Det finns många sätt att förstöra stämningen på. Att råka fisa i hissen. Att dra ett opassande skämt som lät bra i ditt huvud men landade oerhört fel hos andra. Att gå på dejt och den andra personen berättar att hen röstar på ett rasistiskt parti och tror att jorden är platt. Eller att orsaka ett stopp i avloppet.  

Somliga kanske till och med skulle sträcka sig så lång att säga att det är det sista exemplet som är värst av alla. Tänk dig själv. Dina blivande svärföräldrar ute i Dalsland har bjudit ut dig och din partner till sin stuga i Brålanda. Det blir första gången du träffar dina din partners föräldrar. Naturligtvis är det oerhört viktigt att göra ett bra första intryck. 

Stämningsförstörande avloppsstopp får helt enkelt inte finnas med i ekvationen. 

Men det är hela tiden en riskfaktor att ha med i beräkningen. Framför allt när ni kommer fram till stugan och inser att din svärmor har spenderat hela dagen med att göra egen glass. Du som är laktosintolerant. Det här kommer din mage inte att gilla. 

 

 

Akut avloppsjour

Eftersom du är för artig för att tacka nej gör du misstaget att smaka på glasen. Du äter en hel skål. Snart behöver du springa på toaletten. Och oj, vad mycket toalettpapper du kommer behöva använda. Din mage jobbar på högvarv. Det krävs så mycket toalettpapper att det till slut blir stopp i avloppet. Det går inte längre att spola mer. Nu är paniken total. 

Vad gör du i den här situationen? Hur räddar du den här katastrofen? Tja, det enda du egentligen kan göra är att ringa någon som med kort varsel kan ta hand om avloppsstopp i Brålanda. Kanske kan någon lokal avloppsjour lösa problemet diskret. Men troligtvis kommer du behöva berätta för svärföräldrarna vad som hänt. Kanske kan ni skratta åt det en dag.