Smartwatch dam, smartklocka dam

Mysmartwatch visar dig dagens alla steg

Mysmartwatch visar dig dagens alla steg

Har du som mål att komma upp i ett visst antal steg varenda dag? Det sägs att 10 000 steg ska man ta dagligen. Men det är långt ifrån alltid man hinner med det. För att inte tala om alla dagar man går mer än det. Det kan vara kul att veta hur mycket man faktiskt går under en dag, inräknat med alla gånger man går på toa eller går till köket eller något annat. För att veta det bäst gör man såklart det med en Mysmartwatch

Den visar dig alla stegen du kommer ta under en dag. Det finns flera positiva saker med att man använder sig av en smartwatch, till exempel att många även kan mäta ens sömn. Så tror man att man har sovit gott en natt så kan man faktiskt se att man har det. En smartklocka kan helt enkelt vara väldigt smart att ha. 

 

 

Olika smarta finesser på klockorna

Beroende på vilken klocka du väljer så finns det de med olika finesser. Det finns de som har ett inbyggt alarm till exempel. Både att du kan använda det som väckning, men även att den påminner dig om både vatten och steg. Sedan finns det de som är så pass avancerade att du kan svara på samtal via dem och även få fram sms som skickas. Ganska otroligt med tanke på att det är en liten klocka. 

Så när du väljer klocka, välj en som passar dig och dina behov. Välj inte den första bästa och fråga gärna vänner och bekanta om de har någon rekommendation. Många gånger kan det vara skönt att få tips av de man känner. Man kanske till och med kan få prova någon innan. När man köper en klocka ingår det ofta öppet köp. Så kolla vad som gäller just där du köper din klocka.