mössor

Mössor som värmer huvudet och lyfter stilen

Mössor som värmer huvudet och lyfter stilen

editorial

Nu är hösten här och därmed dröjer det inte länge innan det blir standard att termometern visar på grader under nollan. Då är det viktigt att man håller sig varm när man rör sig utomhus för att undvika obehag och sjukdom. Väldigt mycket av värmen i kroppen försvinner ut om man inte har mössa på sig och det kan därmed vara en riktigt bra sak att inkorporera i sin outfit.

Välj mössa utefter egna preferenser 

En mössa är inte bara ett mycket funktionellt plagg utan det kan även vara en accessoar som lyfter en outfit. Ofta kan mössan förstärka den stil man har och den kan därmed bli lite av en ”statement piece”. Detta kan göras genom att till exempel välja en utstickande färg eller modell. Det finns såklart även de som endast använder mössan just för att hålla värmen, då kan det vara bättre med en diskret mössa som inte sticker ut. Välj en färg som går ton i ton med jackan och övriga plagg/accessoarer så kommer den smälta in fint. 

Olika mössor för olika tillfällen 

Vare sig man vill använda sin mössa för att den ska sticka ut, komplettera eller smälta in i den stil man bär så kan det vara klokt att investera i ett par mössor av hög kvalitet. Det borgar för att man alltid kan bära en mössa som både värmer och passar outfiten. Det är också bra att ha mössor i olika tjocklek, då kan man bära en tunnare mössa när det bara är lite småkyligt ute eller då man vill hålla sig varm under till exempel en cykel- eller skidhjälm. Väldigt kalla dagar är det såklart bäst med en riktigt varm och gosig mössa. 

Välj mellan flera olika färger och modeller 

Hos high5shop.se hittar man ett brett utbud av mössor från flera välkända varumärken. De erbjuder mössor av hög kvalitet och det finns flera modeller och färger att välja mellan. Skaffa en mössa idag och håll huvudet varmt med stil.