måttanpassade Garderober

Måttanpassade garderober

Måttanpassade garderober

Med en måttanpassad garderob kan man maxa utrymmen men också få plats med en garderob där vanliga standardgarderober inte går in. Man kan utnyttja utrymmen med snedtak eller ytor som kanske inte är så djupa. Dessutom är det mycket snyggare med måttanpassade garderober eftersom de ofta blir en del av inredningen och man kan välja både färg, material och storlek.

För att få till den ultimata måttanpassade garderoben ska man anpassa utsidan till ytan och rummet, men låta insidan utformas för att passa kläderna som ska förvaras i den. På så vis får man en alldeles unik garderobsförvaring helt anpassad efter behov och smak. För att den måttanpassade garderoben ska bli så bra som möjligt gäller det därför att man inför planeringen har koll på vad som ska förvaras i den. Gör en lista över antalet skor, kostymer, tröjor etc. Då blir det enklare att bestämma inredning och antalet klädräcken, hyllor och lådor.

 

Stora variationsmöjligheter då det gäller design och inredning

Det finns inga begränsningar, då måttanpassade garderober kan se ut och utformas på många olika sätt. De kan vara öppna så att även innehållet och kläderna blir en del av hela rummets inredning. Eller vara skåpsgarderober med vanliga utåtgående dörrar, eller skjutdörrar. Variationsmöjligheterna är många, och det är just det som är vitsen när man väljer en måttanpassad garderob framför en med standardutförande.

 

Det lönar sig att satsa på kvalitet

Är man intresserad av att sätta in måttanpassade garderober ska man vända sig till ett företag med ett stort utbud. Det lönar sig också att betala lite mer för att få kvalitet och robusta garderober av bra material. Garderoben använder man ofta flera gånger varje dag och då behöver man dörrar som klarar att öppnas och stängas många gånger, eller lådor som kan dras in och ut utan att de går sönder.