kontorshotell stockholm

Kontorshotell i Stockholm som har allt du behöver för att trivas

Kontorshotell i Stockholm som har allt du behöver för att trivas

För mindre företag eller frilansare kan hyreskostnaden på ett eget kontor kännas onödigt högt. För ett nystartat företag kan det innebära en stor risk att hyra en dyr lokal med ett bindande kontrakt som sträcker sig över en lång tid. Ett alternativ till det som inte innebär lika långa kontraktstider och framförallt att man själv inte behöver lägga tid på underhåll och städning är att istället hyra en plats i ett kontorshotell.

Möjlighet att enbart lägga tid på arbetsuppgifter

På ett kontorshotell kan man sätta sig och jobba direkt utan att behöva bry sig om att koka kaffe eller byta bläckpatron i skrivaren. Allt är redan förberett då du stiger in genom dörrarna och du kan därmed fokusera på arbetet till hundra procent under tiden du befinner dig på kontoret. Ett kontorshotell har dessutom ofta receptionister som kan ta emot besökare och välutrustade konferensrum för viktiga möten.

En stor fördel om man arbetar själv är att man fortfarande kan få sällskap på lunchen och under raster av någon annan hyresgäst på kontorshotellet. Man kan bolla ideér med andra företagare eller bara ha ett avkopplat samtal för att samla ny energi.

Fräscha och trevliga kontorshotell i Stockholm

Hos Kontorshotellsgruppen kan man hyra kontorsplats i Bromma eller Söderort. De erbjuder kontorsrum under både korta och långa perioder, med flexibla uppsägningstider. Rummen är möblerade med fräscha möbler och bekväma kontorsstolar, men vill man ha sina egna möbler så går det även att få ett omöblerat rum. Kontorshotellet har mysiga loungeområden med bekväma soffor och fåtöljer, fullt utrustade kök och moderna matsalar samt konferens- och utbildningsrum.

Hyr man kontorsplats hos Kontorshotellsgruppen får man även tillgång till förråd för att kunna arkivera pärmar med mera. Kontorshotellet ansvarar också för att man är säker med larmade lokaler och man får även ta med sig hunden på rummet. Ett vänligt kontorshotell helt enkelt! Läs mer på https://kontorshotellsgruppen.se/.