ridning

Härlig ridning i Stockholm

Härlig ridning i Stockholm

Känner du en oro inför flytten till Stockholm? Hur ska det nu gå med ridningen? Är det  möjligt att rida trots att man bor mitt inne i centrum? Och om det går, innebär det att alla uteritter är inne i centrum? Hos https://www.swartlingsridskola.se/ kan ni se mer av vad ridning i Stockholm har att erbjuda. 

Stockholm är en stor stad där massor händer. Oroa dig inte över en flytt, se fram emot att se vad Stockholm har att erbjuda just dig. Ridningen kan utvecklas ännu mer, med bra lärare som sätter dig som ryttare i fokus och hästar som är välskötta och välmående. 

 

Utveckla din ridning

Inga drömmar är för stora, det är något man fått höra sedan barnsben. Vill du rida bland stjärnor som Malin Baryard och Peder Fredricson till exempel, så kämpa för det. En dag kan det vara ditt namn andra ryttare vill rida med. 

Det sägs att det krävs hundra avramlingar innan man är en riktig ryttare. Det är inte riktigt sant, däremot säger det en annan sak. Bli inte rädd. Hästar är levande varelser, med ibland lite för mycket åsikter. Som häst-tokig vet man ju vad de säger, välj inte de rödhåriga stona. De är galna. 

 

Älskade djur

Man skapar ett helt fantastiskt band med sin häst. Det är helt otroligt smarta och känsliga djur. Hästen blir ens bästa vän. De är så pass smarta att man kan lära dem en massa tricks. 

Det finns inga måsten när det kommer till hästar. Vill du rida hoppning, gör det. Vill du hålla dig till skogen? Din häst blir nog minst lika lycklig av det. Sen finns det såklart raser som passar olika bra till olika grenar. En sak som är säker – när du får en bästa vän, då kommer den göra allt för dig.