handskar

Handskas med handskar

Handskas med handskar

Ta inte dina händer för givna. Har du någonsin stannat upp och tänkt på hur mycket vi använder våra händer till och hur du skulle kunna klara dig utan dem? Hela ditt liv hade fått vändas upp och ned. Du hade antagligen behövt hjälp med i princip allting. Ta därför hand om dina händer. Ge dem en hjälpande hand. Handskas ordentligt med dina händer så att det inte händer någonting. Handla ordentliga handskar och var inte rädd för att ge dig själv ett handtag, det vill säga gör dig en tjänst och skydda dina händer. De är viktiga!

 

Handskar för alla sammanhang

För att skydda sina händer finns det mängder av olika handskar man kan använda beroende på vilket tillfälle och sammanhang det gäller. Det finns vanliga vantar för att skydda mot kyla, det finns fotbollshandskar för målvakter i fotboll och det finns diskhandskar för att skydda mot diskvatten och matrester när du diskar dina tallrikar. En del handskar kan man ju faktiskt också ha bara för att det är himla snyggt och ser coolt ut. Bilhandskar är ett sådant exempel. Visst, det finns fördelar i form av att du med rätt handskar får ett bättre grepp om ratten. Men det estetiska ska inte underskattas.

 

 

Undvik nariga händer

Så vare sig det gäller trädgårdshandskar, plasthandskar, snickarhandskar eller vilka handskar som helst så finns de av en anledning. Och det är för att dina händer är viktiga och är värda att skyddas med alla tillgängliga medel. Tänk också på att vinterhalvåret i Sverige är långt. Väldigt långt. Det är kallt väldigt länge och händerna är otroligt exponerade och blir lätt nariga och torra i kallt väder. Handskar är alltså aktuellt att bära under en stor del av året i Sverige. Och är det så att du väljer att inte skydda dina händer, då får du handskas med det!