ansiktsmask

Ge din hy lite extra omtanke med en välgörande ansiktsmask

Ge din hy lite extra omtanke med en välgörande ansiktsmask

Ansiktsmasker är verkligen hudvårdsprodukter som kan boosta din hy med precis det den behöver för tillfället. Att lägga en djuprengörande eller återfuktande mask en gång i veckan är verkligen att rekommendera för en välmående hud, men masker kan även göra så mycket mer än det. För den som lider av problemhy finns det masker med olika välgörande aktiva ingredienser som kan hjälpa till att behandla besvären och det samma gäller för den som vill minska uppkomsten av rynkor på sin hud. 

Läs alltid instruktionerna

Alla masker är olika och det är därför väldigt viktigt att läsa instruktionerna då man köpt en ny produkt. Masker som till exempel innehåller aktiva ingredienser kan bli för påfrestande för huden om de används för ofta och samma sak gäller för exfolierande masker. Verkningstiden skiljer sig också mellan olika produkter, det finns exempelvis masker som du kan ha på hela natten medans andra endast ska verka i några minuter, men även det går att läsa på produktförpackningen. 

Applicera på ren hy för bästa effekt

Innan du applicerar en mask ska du rengöra ansiktet noggrant så att det inte sitter kvar smink eller smuts. Detta gäller oavsett om du köpt en mask som rengör eller har andra egenskaper. För att ansiktsmasken ska kunna ge bästa effekt krävs helt enkelt ett rent underlag.

Köp effektiva ansiktsmasker online

www.sephora.se hittar du masker för alla tillfällen och behov. Vad sägs om Dior Hydra Life Pores Away Clay Mask som ger extra mycket fukt, Pixi Glow Mud Mask som ger din hy extra lyster till julens sammankomster eller Estée Lauder Nutritious Super Pomegranate Radiant Energy Cleansing Foam som både kan användas som mild skumrengöring eller djuprengörande mask. Vad din hy än behöver så hittar du garanterat en mask som ge den just det och lite till i Sephoras breda sortiment av kvalitetsprodukter.