flakkåpa

En perfekt flakkåpa till varje tillfälle

En perfekt flakkåpa till varje tillfälle

editorial

Det påstås att hunden är människans bästa vän, men sedan bilens intåg på 1800-talet har den lurviga kompanjonen fått konkurrens av en ny fyrbent vän. Eller rättare sagt, fyrhjulig vän. Sedan Henry Ford bestämde sig för att motorisera Amerika har den här vännen dykt upp i allt flera människors liv och är idag omöjligt att tänka sig en existens utan. 

Det är också viktigt att ta hand om sina fyrhjuliga vänner och finna lösningar som passar just dem. Därför är det ovärderligt med leverantörer av bildelar som är experter på sitt område och som ger lösningar som passar varje enskild bilist, speciellt när bara det bästa är gott nog.

Ett exempel på det är att din pickup kan vara i behov av en flakkåpa. Genom att montera dit en flakkåpa kan flaket smidigt täckas och skapa en förlängning av karossen. Detta ger därmed mer utrymme för sådant som kan var känsligt mot väder och vind och sådant som man helt enkelt inte vill ha framme i det öppna. På samma sätt som du skaffar ett täcke till din hund, kan din pickup behöva en flakkåpa.

image

 En flakkåpa som passar dig 

1959 började Snugtop att tillverkas i USA och har sedan dess kommit med flera olika lösningar för flakkåpor och lock. De är enkla att montera och kräver inte att nya fästhål borras in i bilen. De passar bilen perfekt genom att följa dess linjer och lackas i samma kulör som resten av fordonet. 

Om du har en arbetsbil som behöver flakkåpa är Snugtops kåpor dessutom perfekta för dig. Förutom att de är försedda med innerbelysning, extra bromsljus och förstärkt tak, har de också infällda handtag på långsidan. Det gör flaket mer åtkomligt och med hjälp av glasfiber är flakkåpan inte ens värmekänslig. Med flera olika modeller, har du möjligheten att hitta en flakkåpa som passar just dig.