Flyttfirma

En flyttfirma med ledorden ansvar, förtroende och service

En flyttfirma med ledorden ansvar, förtroende och service

När man av en eller annan anledning bestämt datum för en flytt så är det genast dags att börja planera den. Ska man till exempel ta hjälp av en flyttfirma så är det viktigt att man bokar den i god tid så att man inte står där utan eller tvingas anlita en firma som man inte känner sig trygg med. Det är också bra att så tidigt som möjligt köpa in kartonger, tejp, märkpennor och bubbelplast eller dylikt (till ömtåliga saker). Man kan även använda sig av gamla tidningar för att skydda känsliga saker såsom glas, porslin och prydnadssaker. 

När man ska sätta igång och packa kan det vara enklast att ta ett rum i taget för att inte hela hemmet ska kännas som en enda röra. Var noga med att märka kartongerna med vilket rum de ska till i det nya hemmet samt om den innehåller ömtåliga saker som bör hanteras varsamt. Böcker och andra tunga saker ska endast packas så att halva kartongen fylls, sedan kan man fylla upp resten av kartongen med lätta saker som till exempel textilier. 

Det finns många flyttfirmor i Stockholm, en bra och pålitlig sådan är Flyttfabriken. Flyttfabriken vet att en flytt kräver planering, organisation och starka armar. Firman har funnits sedan 2008 och under åren har de arbetat med både små och stora flyttuppdrag. Flyttfabriken AB har trafik- och ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och är en flyttfirma som alltid jobbar med miljön i fokus.
Flyttfabriken hjälper sina kunder genom alla steg i flytten och tar hänsyn till de behov som finns. Med bred erfarenhet tar de tryggt hand om alla önskemål oavsett hur stort, litet, enkelt eller komplext uppdraget är och de arbetar alltid efter ledorden ansvar, förtroende och service. Några exempel på de olika sorters uppdrag Flyttfabriken utför är kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstäd och pianoflytt.