mitsubishi

En auktoriserad bilverkstad

En auktoriserad bilverkstad

Att en bilverkstad är auktoriserad betyder att den får utföra garantireparationer på vissa bilmärken. Det betyder i sin tur att bilverkstaden är lika betrodd som märkets egen verkstad. När man uppsöker en Mitsubishi verkstad i Stockholm och på andra orter, så kan man känna sig trygg och säker på att verkstaden inte bara kan märket utan även har de vanligaste reservdelarna hemma på hyllan. Det innebär snabbare reparationer så att man så fort som möjligt kan få tillbaka sin bil och köra vidare. Vissa delar och bilar tillverkas också på licens på flera platser i världen.  

 

Säkert och prisvärt

Mitsubishi är en bil som svingade sig upp bland de mest köpta bilarna genom att vara en bil som kan svara bra mot de dyrare märkena men till ett mycket lägre pris. Genom åren har märket blivit mer och mer genomarbetat och ligger numera inte långt efter ledarna när det gäller bekvämlighet, utrustning och säkerhet. Så vill man ha en säker och snygg bil, men inte har den stora plånboken, så kan man tryggt och lugnt titta på en Mitsubishi istället. Märket kommer numera högt i alla möjliga tester som utförs i branschtidningar med mera.

 

 

Släkt och familj

Förr om åren var det nästan vattentäta skott mellan de olika bilmärkena men idag är det inte alls ovanligt att flera olika bilmärken har samma ägare. Det innebär att exempelvis samma motor kan sitta i såväl ett dyrare som ett billigare bilmärke. Det blir lite som en släkt där flera bilmärken kan ingå i samma företag eller familj. När Mitsubishi började tillverkas så baserades märket på Fiat och såldes snart i USA på samma sätt som Dodge och Plymouth. Mitsubishi som bil tillverkas av Mitsubishi Motors. Men idag är inte Mitsubishi enbart ett märke på en bil, utan det tillverkar även ett flertal vitvaror och övrig teknologi. Exempelvis sådant som värmepumpar.