kartongförslutare

Effektivare jobb med en kartongförslutare

Effektivare jobb med en kartongförslutare

editorial

Gör blåsorna på händerna sig påminda efter en lång dags arbete? Allt fixande med kartongerna sliter minst sagt kan man säga. Inte bara på händerna, utan även på kroppen. Det känns i kroppen när man så ofta får stå i en obekväm eller ensidig position för att kunna utföra sitt jobb. Men man ska vara glad att man har ett jobb och det måste ju göras, eller hur? När det handlar om att packa och skicka iväg paket så finns det väldigt smidiga sätt. 

Vi lever i en modern värld vilket också innebär att vi kan ha helt otroliga hjälpmedel vid vår sida. I stället för att du ska behöva stå och försluta varenda kartong som ska skickas iväg för hand så kan du ha en kartongförstlutare från https://www.lundgrenmachinery.se/sv/F%C3%B6rslutare som gör jobbet. Den är otroligt smidig och effektiv och gör ett väldigt bra jobb. Du kan räkna med att kartongerna blir minst lika bra förslutna som om en i personalen hade gjort det. 

 

kartongförslutare

 

Skaffa en hel produktionslinje

Om du är inne och läser detta och vet av att du behöver skaffa en kartongförslutare, då ska du inte stanna där. Du kan skaffa en hel linje som sköter både uppackandet av kartongerna, samt att fylla dem och slutligen då även försluta dem. Med en hel produktionslinje kan du och dina anställda i stället göra ett annat jobb. Ni slipper de extrema slitningarna på kroppen som ni annars hade haft och får tid till viktigare sysslor.

En kartongförslutare är givetvis ställbar och kan ta sig an olika storlekar av kartonger. Man fraktar ju ofta olika storlekar på kartongerna och då behövs det att den klarar av det. Det finns även olika tekniker på hur de ska försluta kartongerna. Du väljer själv vilket du föredrar, men det kan vara både med lim och med hjälp av tejp.