Tandläkare i Sollentuna

Boka tid hos en tandläkare i Sollentuna

Boka tid hos en tandläkare i Sollentuna

Kanske har du en lång lista med allt som du ska göra. Det kan vara service på bilen, klippning hos hårfrisörskan och ett besök hos din tandläkare. Men för att göra det mycket enkelt för dig så finns det ett knep som gör att du kommer ihåg ditt årliga tandläkarbesök.

Du kan be kliniken på tandläkaresollentuna.se att ringa eller skicka ut kallelser när det är dags för ditt årliga besök så slipper du själv minnas det. Det är ett mycket bra sätt att kunna släppa den noteringen i kalendern och bara gå på de bokade årliga besöken, när de dyker upp.

 

När det passar dig

Som tandläkare kan det ibland vara svårt att fylla upp dagarna, eftersom många patienter vill komma på besök efter jobbet. Men det går att koordinera så att man bokar in alla barn och de som har akuta besvär eller som vill ha en snabbt tid av någon annan anledning under dagtid.

För dig kan det vara klokt att ta en tid mitt på dagen, även om det är under arbetstid. Du kan förlägga besöker på din rast eller bara arbeta en stund längre en annan dag, om du har den möjligheten.

 

Enkelt och smidigt

Idag är det mycket lätt att boka tid hos en tandläkare när du behöver det. Med hjälp av inloggningar och appar går det att boka, skriva frågor och få svar. Det är ett arbetsbesparande moment som är positivt för alla. Men om du verkligen vill prata med någon så brukar även det vara möjligt. 

Det viktiga är att du som patient känner dig trygg och nöjd med den service som du får. Om du inte känner dig nöjd så är det något som du behöver se över. Det finns många tandläkare som är noggranna med att ta hand om sina kunder på rätt sätt.