Bilservice

Bilservice för längre hållbarhet

Bilservice för längre hållbarhet

En service är något som markant kan öka livslängden på din bil. Genom att man underhåller sin bil med jämna mellanrum så minimerar man risken att det leder till stora problem och att det blir onödigt slitage på bilen. Man säkrar också att bilens marknadsvärde håller en bra nivå genom att man fyller på med stämplar i serviceboken. När man ska boka sin service så är det bra om man hittar en verkstad som man känner att man kan lita på. Det är viktigt att saker blir rätt gjorda och att det inte kommer ställa till besvär i efterhand. Många verkstäder lämnar därför garantier på sitt arbete vilket kan vara bra att kolla upp innan.   

Är man i behov av bilservice i Hudiksvall så kan man vända sig till Mekonomen Bilverkstad. När man servar sin bil hos Mekonomen Bilverkstad i Hudiksvall får man alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att bilen behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att man får hjälp om man skulle råka ut för till exempel en punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Om man har gjort en besiktning men inte fått bilen godkänd så kan Mekonomen Bilverkstad göra efterkontrollen och intyga åtgärden, det vill säga släcka tvåor. Man behöver då inte åka tillbaka till besiktningen med bilen utan Mekonomen rapporterar vidare till Transportstyrelsen. Mekonomen bilverkstad kan även hjälpa till att lägga upp en räntefri betalning på mellan tre och tolv månader om man tecknar Mekonomen-kortet. Då kan man säkerställa bilens kvalitet även under perioder då man har lite mindre pengar.

Vänta inte med bilservicen, det kan leda till betydligt större kostnader och besvär än om man gjort den i tid. En bil som håller hög kvalitet är bättre för miljön och säkrare för alla som vistas i trafiken.