glasslipning

All slags glas för dina projekt

All slags glas för dina projekt

Inget fulländar ett projekt så väl som ett uttänkt glasparti, eller en konstruktion i glas. Det får det att framstå som modernt, vågat, fantasifullt, idérikt och proffsigt. Men få av oss kan åstadkomma stora glaskonstruktioner själva. Däremot kan vi få hjälp med fantasifulla idéer och få dem förverkligade.

Glasslipning står för mycket, allt från traditionella fönster till spektakulära moderna kreationer. Har du en galen idé, kolla med en glasfirma, till exempel http://www.roslagsglas.se/tillverkning/glasslipning/, den går kanske att genomföra. Behöver du själv tips och inspiration, kolla in firmans tidigare arbeten.

 

Exempel på vad man kan använda glas till

Har du till exempel en altan med en vacker utsikt? Du vill njuta av utsikten när du sitter ner. Men du vill ändå ha ett skydd runt om, både mot vind och som säkerhet för små barn. Varför inte tänka ett glasräcke, som både ramar in och ger fri sikt?

Har du en dröm om bastu? Men inte en bastu långt ner i en källare. Du vill kunna njuta av omgivningen genom glasdörrar, där du bygger din bastu. Det kan vara ut mot naturen, men det kan också vara i badrummet.

Eller i köket, där du ska stå och hacka grönsaker och diska, visst vill du kunna se ut över sjön samtidigt. Gör ett panoramafönster där du står mest. Trappan till andra våningen kan bli ett flöde av ljus med glas på rätt plats.

 

 

Snabbhet, noggrannhet och miljö i fokus

När man anlitar hantverkare för projekt i sitt hem eller till sitt företag, vill man kunna känna sig trygg. Det har firmor inom glasbranschen tagit fasta på och har kundfokus, där man främst eftersträvar nöjda kunder. Både vad gäller kvalitet, tidsplanering och miljöfokus. För ett företag är rekommendationer viktigt, och man strävar alltid efter att få kunderna att rekommendera firman.